De week van het werkgeluk: Hoe Ann Lievyns Accountancy een gelukkig team creëert

Deze week stond in het teken van de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat organisaties en mensen samenbrengt die werkgeluk hoog in het vaandel dragen. Het doel? Elkaar inspireren en samenwerken om werkgeluk de norm te maken in onze professionele levens.

Bij Ann Lievyns Accountancy nemen we dit concept zeer serieus. We geloven dat het geluk van onze medewerkers cruciaal is voor ons succes. Maar hoe brengen we dit in de praktijk?

Wekelijkse teamlunches: Meer dan alleen eten

Elke dinsdag komen we als team samen voor een gezamenlijke lunch. Dit is meer dan alleen een maaltijd; het is een kans om het samenhorigheidsgevoel te versterken. Tijdens deze lunches delen we niet alleen ons eten, maar ook onze gedachten, ideeën en ervaringen. Het creëert een informele sfeer waarin collega’s elkaar beter leren kennen en waar creativiteit kan floreren.

Vieren van persoonlijke mijlpalen

We geloven dat elk teamlid belangrijk is, en dat laten we zien door persoonlijke mijlpalen te vieren. Zo hebben we afgelopen week de verjaardag van onze collega Jona samen gevierd. Deze kleine gebaren maken een groot verschil in hoe gewaardeerd onze medewerkers zich voelen.

Werkgeluk als katalysator

De Week van het Werkgeluk is bedoeld als een echte katalysator om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen. Bij Ann Lievyns Accountancy omarmen we deze filosofie het hele jaar door. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin onze medewerkers niet alleen werken, maar ook groeien en bloeien.

Een happy team is een productief team

Door te investeren in het geluk van onze medewerkers, creëren we niet alleen een prettige werksfeer, maar ook een productievere. Gelukkige medewerkers zijn gemotiveerder, creatiever en meer betrokken bij hun werk. Dit vertaalt zich direct in betere resultaten voor onze klanten.

Bij Ann Lievyns Accountancy kunnen we met trots zeggen dat ons team een ‘happy team’ is, een Team Lievyns. We blijven ons inzetten om werkgeluk centraal te stellen in alles wat we doen, niet alleen tijdens de Week van het Werkgeluk, maar elke dag van het jaar.

Laten we samen blijven werken aan een werkomgeving waar geluk en productiviteit hand in hand gaan. Want uiteindelijk is een gelukkig team de sleutel tot succes, zowel voor de medewerkers als voor de organisatie. 😊🎉💼

Deel dit blogbericht

LinkedIn
Facebook
X

Meer blog berichten

Als accountant ben ik gewend om mijn dagen door te brengen tussen de cijfers en wetsveranderingen, constant bezig met het adviseren van klanten over omzet

We gebruiken technologie niet alleen om onze interne processen te verbeteren, maar ook om de relatie met onze klanten te verdiepen. Door geavanceerde technologische oplossingen

1. Nieuwe Investeringsaftrek Vooraf nog even meegeven dat voor investeringen vanaf 01.01.2024 het tarief van de investeringsaftrek op 8% blijft staan. De percentages voor de

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vandaag contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.

Bij Ann Lievyns Accountancy staat uw toekomst centraal.

+ 250 tevreden klanten

%
9
Ann Lievyns Accountancy